Yksinkertainen tehtävä, jonka avulla saat selkeyttä elämääsi! OSA 1/2

Mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi? Mistä saat lisää energiaa? Entä oletko miettinyt mitä asioita ET halua elämääsi?

 

Seuraavan yksinkertaisen tehtävän avulla saat selkeyttä elämääsi, ja saat selville mitä asioita tekemällä tulet onnellisemmaksi.

Tee tehtävä paperille tai koneella. Tehtävä on kaksiosainen ja jatkuu seuraavassa postauksessa. Tyhjäksi jätetyt lokerot täytetään myöhemmin.

 

Listaa asioita, tilanteita tai henkilöitä

Miinus (-) merkin alle: negatiiviset, stressaavat tai energiaa kuluttavat asiat (esim. kaupassakäynti tai laskujen maksaminen)

Plus (+) merkin alle: positiiviset, rentouttavat tai energiaa lisäävät asiat (esim. salilla käyminen ja ystävien näkeminen)

Itsensä kehittäminen tehtävä
Esimerkki miten voit tehdä tämän tehtävän

Mieti tarkkaan, mikä asia on juuri sinulle negatiivinen tai positiivinen. Jollekin kaupassakäynti voi olla kivaa ja jollekin salilla käyminen epämiellyttävää. Huomaa myös, että jokin asia voi kuulua molempiin lokeroihin! Esim. ystävien näkeminen voi olla ihanaa, mutta sosiaalisten suhteiden ylläpito voi olla stressaavaa. Silloin sen voi laittaa sekä miinus (-) että plus (+) puolelle.

 

Yllättikö oma listasi?

 

Seuraavassa postauksessa jatketaan tätä tehtävää, ja mietitään millä tavalla saadaan elämään lisää niitä positiivisia juttuja! :)

Related Post

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *